(FSP) Fun Steel Products © 1998 - 2014

Wasteland 20 Year Anniversary Pictures 2014

FSP Info


In begin 1998 heb ik Fun Steel Products in het leven geroepen.

We zijn begonnen met het ontwerpen en fabriceren van BDSM attributen en het inrichten van BDSM studio’s.


Veel mensen en beursorganisatoren kregen lucht van ons bedrijf en werden we door velen benaderd. De eerste was de Extravaganza en daar hebben we leuk entertainment voor opgezet en kwam Willibrord Frequin samen met Lolo Ferrari een bezoekje brengen aan onze stand.


In 1999 werd F.S.P door ZiMoH  Productions uitgenodigd om deel te nemen aan de uitzending van de nachtsuite. Dit eerste kontact resulteerde in 12 uitzendingen, waarvan voor de laatste 10 uitzendingen (bij RTL5) het script werd door F.S.P verzorgd.

Voor alle uitzendingen leverde F.S.P ook alle entertainment en werden de uitzendingen een groot succes.


F.S.P werd benaderd door de Kamasutra organisatie om op deze eroticabeurs een BDSM podium te starten. Het eerste podium was 2 x 2 Mtr en Gordon kwam (in Rijswijk) met zijn Gordon Lifestyle, een kijkje nemen bij het podium en was aangenaam verrast. Op dat moment werd mijn geesteskindje, het BDSM podium voor de Kamasutra geboren  


Door de jaren heen groeide het BDSM podium (in samen werking met MillMusic) op de Kamasutra uit, tot een ware publiekstrekker. In 2005 was het uitgegroeid tot een eiland met een grote van 350 vierkante meter.


Op de eilanden maakten we gebruik van, legertrucks/Harleys en een veelvoud van artiesten.

Ik vond het in 2005 wel genoeg geweest en besloot te stoppen met de Kamasutra.


In 2007 werd ik uit genodigd om bij Robert Jensen op de bank, naast Kim Holland en Marianne Moist plaats te nemen. Ook dit was weer een super happening.


In 2011 besloot FSP samen te gaan werken met I’ll Dress U en werd er op ons terrein een atelier gebouwd. Gedurende vele jaren was FSP aanwezig (o.a met shows) op de Wasteland en vanaf 2009 ging dat al samen met I’ll Dress U.


Op dit moment begeleid ik organisatoren met het opzetten van party’s. Voor meer info, kijk even onder de andere knoppen.


Voor mensen die een party outfit zoeken, zeker even kijken op www.illdressu.nl of onder de knop I’ll Dress U


Arnold.