(FSP) Fun Steel Products © 1998 - 2014

Wasteland 20 Year Anniversary Pictures 2014

I HAD  A DREAM.


Dat waren de gevleugelde woorden van Martin Luther King.


Ook ik, Jacob Lans, had een droom. Op het grote podium van de Kamasutra met 16 modellen een fashion show geven van een half uur. Arnold en ik gingen rond de tafel zitten en gingen brainstormen. Arnolds bijnaam is hem door anderen gegeven en die is the dreammaker.


Na drie dagen kreeg ik het mailtje van Arnold dat alles geregeld was en dat we op de Kama van 2005 op het grote podium de show gingen geven. Ik kreeg de opdracht de muziek te regelen/ Richard ging achter de knoppen van het geluid van de Kamasutra de show van muziek voorzien/de portofoons waren al gehuurd en mijn ouders en oom stonden als V.I.P op de gastenlijst van de Kamasutra.


Het was wel even hard werken om alle kleding op tijd gereed te maken. Gelukkig hadden we backstage een te gekke floormanager en tijdens de show stond Arnold via 2 portofoons in kontact met Richard geluid en Eddie backstage.


Voor mij was voor aanvang van de show, het al een geslaagde show.

Mijn ouders en oom kregen van de Kamasutra organisatie een plek bij de champagnebar met een perfect uitzicht op het grote podium.

Arnold en Berry van Mill Music zorgden dat de oudjes op tijd op hun plek zaten en ook de rollator van mijn vader, bleef niet onbeheerd achter.


De show liep helemaal gesmeerd en was een groot succes. Bij het einde van de show moest ik naar voren komen en werd voorgesteld aan het publiek. Ik keek naar de champagnebar en zag mijn ouders zitten.


Toen dacht ik, I HAD MY DREAM.


Jacob Lans