(FSP) Fun Steel Products © 1998 - 2014

Wasteland 20 Year Anniversary Pictures 2014

WASTELAND 04-04-2009


De Wasteland is weer achter de rug en de voorbereidingen gingen niet zonder slag of stoten. Gelukkig waren Jay en ik bijtijds aanwezig (17.00 uur) en dat was maar goed ook, want het bleek dat de catwalk 1 meter te kort was. Een voorstel van de organisatie was om de show te verplaatsen naar de kleine zaal, uiteraard kon ik hier geen genoegen mee nemen, daar de show Mainstage waardig was. In goed overleg met Dylan (de floormanager van Vault Productions) werd dit probleem redelijk snel opgelost en werd de catwalk met een meter verlengd. Door onze vroege aanwezigheid kwam ik in gesprek met Dieter Samuël, de man achter Pyro design & events en kon hem overhalen onze show te begeleiden met zijn speciale vuur-effecten.


De hele crew was volgens afspraak op tijd aanwezig, zodat we voldoende tijd hadden om de hele show door te nemen. Het was voor mij de eerste keer dat ik met Shocking Delight ging samenwerken en ik moet zeggen, Fun Steel Products en Shocking Delight hebben een volwaardige show neergezet. Het was waanzinnig voor mij van Fun Steel Products te zien dat, zeker ca. 4500 mensen ademloos keken naar de show, die ik samen met Shocking Delight, aan hun presenteerden.


Binnen 10 minuten nadat onze show was gepresenteerd kwam René van Vault Productions mij feliciteren met de volwaardige show.
Ik wil zeker niet nalaten te vermelden, dat Pieter Samuël, met zijn vuureffecten
www.pyroevents.nl goed was voor zeker 1/3 van het slagen van de show.


Natuurlijk moet ik ook vermelden, dat een groot gedeelte van de showkleding beschikbaar werd gesteld door niemand anders dan Jacob Lans van www.illdressu.nl. Ook alle lof voor Frenkie, onze kersverse floormanager, die een volwaardige floormanager bleek te zijn en heb hem nu al binnen mijn team toegevoegd als floormanager.


September is er weer een nieuwe Wasteland en ik ben nu al bezig met het bedenken van een nieuwe spraakmakende show.


Gezien het feit dat de Wasteland dan 15 jaar oud is, denk ik aan een speciale, spectaculaire show.

Maar hier gaan wij jullie van op de hoogte brengen. In de tussentijd kunnen jullie natuurlijk altijd Obscene theatre bezoeken in Zaandam. Meer hierover kunnen jullie vinden op www.wasteland.nl.


Groet, Arnold