(FSP) Fun Steel Products © 1998 - 2014

Wasteland 20 Year Anniversary Pictures 2014

WASTELAND 17 APRIL 2010


Het was weer een hele happening, zoals gebruikelijk bij de Wasteland en het is daarom ook niet vreemd, dat de Wasteland haar 16e jaar ingaat.
Drie maanden voor de party, werd ik door bekende BDSMmers uitgedaagd om op de Wasteland een zinderende BDSM show neer te zetten, omdat ze dit missen op o.a. de Kamasutra.
Velen weten, dat ik gek ben op uitdagingen en de raderen begonnen te draaien.
Heen en weer wat bellen en ja, Studio Chelsea en Jay van I`ll Dress U, gingen mee in de uitdaging.
Ook kwam ik in contact met, Lady Sphinx uit Belgie. Ik kan vertellen, Lady Sphinx is een super vakvrouw en top om mee te werken. Een paar bijeenkomsten bij mij thuis en een grandioze repetitie in een privé ruimte in Zwijndrecht, hadden het beoogde resultaat.

                                               

Helemaal top was, dat onze topfotograaf, Bert Wibo, zowel bij de repetitie als op de Wasteland aanwezig was.


De eigenaren ( Kees en Coen) van de repetitieruimte, boden aan om videobeelden te schieten van de show.
Alles was dus geregeld en op 17 april om 18.00 uur was de hele crew present op de Hemkade. Ik moet ook vermelden, dat er een perfecte discipline was.


De generale repetitie verliep rommelig, maar uit ervaring weet ik, hoe minder de generale is, des te beter de show wordt.
Ik kan vertellen, de show was SUPER en vele aanwezige BDSMmers, complimenteerden de crew met de show. Ook de organisatie van de Wasteland was weer tevreden, met de zoveelste show.
De video van de show, is te verkrijgen via info@funsteelproducts.nl.
Ik kan jullie al mededelen dat, de volgende Wasteland is op 13 November 2010 en voor dan, heb ik alweer een te gekke show in mijn hoofd.
Mochten jullie nog op zoek zijn naar een juiste outfit, kijk dan op
www.illdressu.nl.
Bert Wibo kennende, zullen er best mooie Wasteland plaatjes te zien zijn.
 


Voor de volgende show, ben ik ook nog op zoek naar nieuwe medewerkers. Als je mee wilt doen, meldt je dan aan via info@funsteelproducts.nl.
Zoals heel de wereld weet ben ik een super gay en ik kan jullie vertelllen, dit natuurlijk gericht aan de gays, er lopen heel veel gay’s op de Wasteland en in de dark rooms kunnen jullie je hart ophalen. Wasteland is een fetish party in de breedste zin, he/ ho/ bi , iedereen laat een ander in zijn waarde. Ik ben al 14 jaar aanwezig op de Wasteland en kan jullie vertellen, ik zal er zijn tot ik in mijn kist ligt. Hoop dat het nog even duurt, maar tot die tijd, zal ik jullie nog verrassen met nog meer spraakmakende shows. Zijn er onder de gay’s in Nederland nog figuren, die mee willen spelen in een super show op de Wasteland, laat het me even weten. Wat ik zoek zijn crew members, die ervoor gaan, dus geen relnichten.
Tot ziens 13 November op de Wasteland, jullie weten, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en een Wasteland gemist, is een jaar ouder.


Groet, Arnold